Huomenna aloitetaan motivaatiosta!

Hei kaikille ja tervetuloa mukaan!

Huomenna tavataan verkossa. Ensimmäisenä aiheena meillä on motivaatio. Onko aina pakko olla sisäisesti motivoitunut? Voiko toista motivoida ulkopuolelta?
Valmentajan vaihtoehdot

Alustamme alkuun 10-15 min ja loppuaika varataan kysymyksille, kommenteile ja yleiselle keskustelulle.

Samaa aihetta käsitellään uudestaan torstaina. Alustus on jotakuinkin sama, mutta keskustelu mennään tietenkin paikallaolevien mukaan :-)

Teemme tallenteen torstain alustuksesta ja laitamme sen sitten myöhemmin jakoon. Keskusteluja emme koskaan tallenna emmekä jaa eteenpäin.

Tervetuloa mukaan!

Aurinkoisin syysterveisin
Kaisa ja Hannu
Kaisan GSM: 0505954573


WEBINAARIOHJEET

Avaamme webinaarihuoneen maanantaisin 15:45 ja torstaisin klo 8:00. Siitä eteenpäin pääsette tekemään äänitestejä ja tutustumaan Adobe Connectiin, jos se ei ole ennestään tuttu. Hyvä olisi, jos olisitte paikalla viimeistään 5 minuuttia ennen alkua. Joskus huoneen avaaminen saattaa kestää hetken. Varaa itsellesi jonkinlaiset kuulokkeet, äänet eivät silloin yleensä lähde kiertämään.

Webinaari järjestetään Adobe Connect -huoneessa osoitteessa
http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/digituikku/

Huoneeseen kirjaudutaan vieraana (Enter as a Guest) kirjoittamalla oma nimi tai nimimerkki Name-kenttään.

Webinaareihin voi osallistua myös mobiililaitteella lataamalla Adobe Connect Mobile -sovelluksen Android- tai iOS-laitteelle. Syötä tällöin webinaarihuoneen osoite suoraan sovellukseen (tai klikkaa osoitetta kännykän sähköpostiohjelmassa).

Mikäli kohtaat teknisiä ongelmia, kannattaa kokeilla kirjautumista toisella selaimella tai laitteella. Etenkin Googlen Chrome -selaimen kanssa on ajoittain ongelmia.

Windows- ja Mac-koneille on tarjolla myös Adobe Connect meeting application -niminen erillinen ohjelma, jonka kautta webinaarihuoneeseen pääsee liittymään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Me voimme tehdä tän yhdessä vähän paremmin #Läsnätyö

Hyvinvointia ja jaksamista -webinaarit alkavat!